Livesändning i Marbella

Vi utför prisvärd livestreaming på Costa del Sol

Nu startar vi upp vår portabla streamingservice i Marbella med omnejd!

Precis som i Sverige så erbjuder Streamrocket problemfri, effektiv och professionell livesändning till konkurrenskraftiga priser.
Detta både i och utanför Marbella området (vi jobbar längs med hela Costa del Sol). 

Kunder vi gjort livestreaming åt i Sverige är bland annat; ATG (över 300 sändningar), Bavaria, Castellum, Samsung, ELON, Happygreen, Polarn o Pyret, EcogainTeaterförbundet, TVF, Svensk Scenkonst, CuramandoreDEW, Cementa, Elitloppet, och Apollo med flera. 
(Uppdragen för Samsung, ELON, Happygreen och Polarn o Pyret har vi gjort som underleverantör åt Bonnier News.)

Portabel och kostnadseffektiv streaminglösning

Vi erbjuder en komplett lösning med all den utrustning som krävs för att sända en högkvalitativ livestream direkt från er kontorslokal, showroom, evenemangsplats eller annan önskad plats i Marbella. Kameror, belysning, ljudutrustning, streamingteknik och alla nödvändiga resurser ingår som en del av vår tjänst.

Det enda ni behöver se till är att det finns tillgång till internet på platsen. Vi föredrar helst en stabil fast uppkoppling, men om sådan inte är möjlig, löser vi sändningen med trådlöst internet.

Maximera er streamingbudget i Marbella

Få ut mesta möjliga av er budget med vår smidiga och prisvärda livestreamingtjänst. Vi erbjuder en kostnadseffektiv och effektiv lösning för att sända högkvalitativ livestream. Vi har olika alternativ för att anpassa oss till olika budgetnivåer och erbjuder en prisvärd lösning utan att kompromissa med kvaliteten på livesändningen.

Våra priser börjar från 1350 € (+IVA) och varierar beroende på era ambitioner, kamerautrustning, tid och resurser. Kontakta oss för ett prisvärt förslag på er livestreaminglösning.

Livestreaming passar utmärkt till;

► Digitala konferenser
Liveauktioner
Webinar 
► Lanseringar
► Föreläsningar
► Bolagsstämmor
► Interna kickoffer
► Event
► Hyrbridevent
Liveshopping
► Social-tv program
► Produkt- eller tjänstepresentationer
► Intervjuer
► Behind the scenes program
► Bostadsvisningar

Streamingpaket 1

Ingår i vårt prisvärda och portabla livestreamingpaket;

+ Livesändning upp till 30 min
+ Sändning i Full HD (1080p), till en streamingplattform
+ En fast kamera
+ Streamingproducent
+ Ljudupptagning via PA-system på location alt. 2 trådlösa mikrofoner som vi tillhandahåller.
+ Enklare talargrafik / namnskyltar / logos
+ Inspelning av sändning

Pris 1350 € + IVA

Fråga oss om det är något ni vill addera eller förändra i uppdraget. Vi anpassar oss till era behov. 

En eller flera önskade plattformar

Livesändning görs på önskade plattformar som tex; Facebook, YouTube, Vimeo, Bambuser, Twitch, Zoom, Teams, Instagram, Mediaflow, Streamify, och LinkedIn med flera. Vi erbjuder också livesändningar på LinkedIn sedan i våren 2020, då de rullade ut tjänsten i Sverige på plattformen. Fråga oss om det är någon specifik plattform ni vill livesända på så löser vi det. 

Vi har även skräddarsydda streaminglösningar för låg-latens livestreaming. Något som efterfrågas mer och mer av våra kunder.

Programformat och konceptutveckling

Streamrocket arbetar även med att utveckla koncept för interaktiva och smarta sociala TV-format för varumärken och företag. Vi är till exempel de som ligger bakom det populära programmet ”Fråga V75 Direkt” som vi producerade på uppdrag av ATG sedan 2016. Detta program genererar fortfarande mycket engagemang på ATG Facebook-sida varje lördag.

Från våren 2020 produceras sändningen internt av ATGs egna produktionsbolag Kanal75. Vi vill tacka ATG, Per Skoglund och Micke Nybrink samt övriga programledare för det utmärkta samarbetet under de hundratals livesändningar vi har genomfört från studion i Stockholm.

0
Antalet livesändningar sedan starten 2016
kundcase atg facebook live-streamrocket livestreaming stockholm

Professionell livesändning i Marbella

Vill du veta mer om Streamrocket eller för att höra mer om hur ni skulle kunna komma igång med professionell livesändning i Marbella? Ring oss eller skicka iväg ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här! Obs! Vi jobbar självklart utanför Marbella området också. dvs runt Malaga och längs hela Costa del Sol.

Professionell livesändning i Stockholm
Rulla till toppen