Apollo

StreamRocket producerar Apollos första Facebook Live-sändning

Nyhet! Nytt samarbete med Scream Mediabyrå och deras kund Apollo när vi i förra veckan fick möjlighet att göra Apollos allra första Facebook Live-sändning. Superkul tycker vi och stort tack för förtroendet.

Mediabyrå: Scream Mediabyrå AB

Kund: Apollo

Case: Facebook Live-tittarna hade i ca 30 minuter möjlighet att ”livechatta” med deras kryssningsexpert från Royal Caribbean. Allt om tittarnas fördomar, frågor, funderingar runt kryssningar togs upp och engagemanget var mycket stort. Ett koncept klippt och skuret för livesändningar på sociala medier. Livesändningen var en del av Apollos kryssningstema under den veckan.
Dessutom var Elin och Niklas, som aldrig gjort detta tidigare, rena naturbegåvningarna framför kameran. En stor eloge till dom som gjorde sändningen rolig och intressant att titta på.

Många positiva kommentarer Apollo Facebook Live

[blockquote text=”Vi på StreamRocket är så glada över att vi fick hjälpa Scream Mediabyrå och kunden Apollo med deras allra första Facebook Live sändning. ” text_color=”” width=”90″ line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#000000″]
Fredrik Sjöström, grundare och projektledare, StreamRocket

 

Om Apollo

Apollo startade 1986 och är idag en av Nordens ledande researrangörer. Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel, samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. De är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE.

 

Vill du veta mer om StreamRocket? Chatta med oss, ring oss eller skicka ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här!

Rulla till toppen