Nya kunder i maj | StreamRocket
2284
post-template-default,single,single-post,postid-2284,single-format-standard,bridge-core-2.4.9,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Nya kunder – TVF och Teaterförbundet för scen och film

Nya kunder i maj

Vi tackar så mycket för förtroendet och säger hej och välkomna till Tv-Fotografernas förening och Teaterförbundet för scen och film som nya kunder till StreamRocket i maj.

 

TV-Fotografernas förening

TvF bildades 2006. Föreningen riktar sig till yrkesverksamma TV-Fotografer, frilansare såväl som anställda, i Sverige. TvF:s huvudsakliga syfte är att bevaka TV-Fotografernas intressen, höja statusen och jobba med kompetenshöjande aktiviteter.

tvf.se

 

Teaterförbundet för scen och film

Teaterförbundet är ett fackförbund inom scen- och filmbranschen. Medlemmarna är yrkesverksamma upphovsmän, artister, teknisk och administrativ personal inom svensk teater, film, radio, TV och bio. Förbundet organiserar både löntagare och egenföretagare.

teaterforbundet.se