Livesändning

Livestreaming i Stockholm

Streamrocket erbjuder bekymmersfri, effektiv och professionell livesändning till konkurrenskraftiga priser, i och utanför Stockholm.

Kunder vi gjort livestreaming åt är bland annat; ATG (över 300 sändningar), Bavaria, Castellum, Samsung, ELON, Happygreen, Polarn o Pyret, EcogainTeaterförbundet, TVF, Svensk Scenkonst, CuramandoreDEW, Cementa, Elitloppet, och Apollo med flera. 
(Uppdragen för Samsung, ELON, Happygreen och Polarn o Pyret har vi gjort som underleverantör åt Bonnier News.)

Portabel och kostnadseffektiv streaminglösning

Vi erbjuder en komplett lösning med all utrustning som krävs för att sända en högkvalitativ livestream direkt från ert kontor, showroom, eventlokal eller annan valfri plats. Kameror, ljus, ljud, streamingteknik och nödvändiga resurser ingår i vår service.

Det enda ni behöver tänka på är att det finns internet på plats. Helst tillgång till fast internetuppkoppling, men finns inte det så löser vi sändningen med trådlöst även om fast uppkoppling är att föredra.

Maximera er streamingbudget

Maximera er budget med vår portabla och prisvärda streamingservice. Vi erbjuder ett ekonomiskt och effektivt sätt att sända högkvalitativ livestream. Vi har en mängd av upplägg för att anpassa sig till olika budgetnivåer och erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvaliteten på livesändningen.

Våra priser är ifrån 13 900 kr och uppåt beroende på ambitionsnivå, kameror, tidsåtgång och resurser. Fråga oss om prisvärt förslag på streaminglösning. 

Livestreaming passar perfekt till;

► Digitala konferenser
► Liveauktioner
► Webinar 
► Lanseringar
► Föreläsningar
► Bolagsstämmor
► Interna kickoffer
► Event
► Hyrbridevent
► Liveshopping
► Social-tv program
► Produkt- eller tjänstepresentationer
► Intervjuer
► Behind the scenes program
► Bostadsvisningar

Streamingpaket 1

Ingår i prisvärd och portabel livestreamingspaket;

+ Livesändning upp till 30 min
+ Sändning i Full HD (1080p), till en streamingplattform
+ En fast kamera
+ Streamingproducent
+ Ljudupptagning via PA-system på location alt. 2 trådlösa mikrofoner som vi tillhandahåller.
+ Enklare talargrafik / namnskyltar / logos
+ Inspelning av sändning

Pris 13 900 kr (2023 års priser)

En eller flera önskade plattformar

Livesändning görs på önskade plattformar som tex; Facebook, YouTube, Vimeo, Bambuser, Twitch, Zoom, Teams, Instagram, Mediaflow, Streamify, och LinkedIn med flera. Vi erbjuder också livesändningar på LinkedIn sedan i våren 2020, då de rullade ut tjänsten i Sverige på plattformen. Fråga oss om det är någon specifik plattform ni vill livesända på så löser vi det.
Obs. Vi jobbar ej med TikTok. 

Vi har även skräddarsydda streaminglösningar för låg-latens livestreaming. Något som efterfrågas mer och mer av våra kunder.

Programformat och konceptutveckling

Streamrocket tar även fram koncept för interaktiva och smarta social-tv-format åt varumärken och företag. Bland annat är det vi som ligger bakom det populära programmet Fråga V75 Direkt som vi producerade på uppdrag av ATG sedan 2016. Ett program som än idag driver ett mycket stort engagemang på ATG’s Facebooksida, varje lördag. 

Sedan våren 2020 produceras sändningen internt av Kanal75, som är ATGs egna produktionsbolag. Vi tackar ATG, Per Skoglund och Micke Nybrink med flera programledare för ett mycket gott samarbete under hundratals utförda livesändningar från studion i Värtahamnen. 

0
Antalet livesändningar sedan starten 2016

Facebook Live ger mest engagemang

Enligt en nyligen gjord undersökning av Socialbakers är den mest engagerande posttypen på Facebook just livesändningar. Studien gjordes på de 300 största varumärkessidorna på Facebook.

En livesändning på tex. Facebook ger en mycket hög organisk räckvidd och engagemang. Att deras algoritmer för formatet kickar igång på högvarv innebär bättre engagemang än något annat inläggsformat på plattformen. 

Facebook Live Interaction and engagement study
kundcase atg facebook live-streamrocket livestreaming stockholm

Professionell livesändning i Stockholm

Vill du veta mer om Streamrocket AB eller för att höra mer om hur ni skulle kunna komma igång med professionell livesändning i Stockholm? Ring oss eller skicka iväg ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här! Obs! Vi jobbar självklart utanför Stockholmsområdet också.

Professionell livesändning i Stockholm
Rulla till toppen