Startbild blogginlägg Castellum

Webinar för Castellum – Framtidens arbetsliv 2023

Ny kund och nytt uppdrag: Webinar för Castellum

Vi är tacksamma för det nya uppdraget från Castellum, där vi hjälpte dem att genomföra deras senaste webinar på LinkedIn Live och castellum.se. Under eventet presenterades resultatet av rapporten ”Framtidens arbetsliv 2023”, som innehöll intressanta insikter och trender inom området. Dessutom deltog en expertpanel i diskussionen som bidrog till att göra webinariet ännu mer engagerande och informativt. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med Castellum och hjälpa dem med professionella livesändningar.

Nytt uppdrag och kund: Castellum

Som ansvariga för livesändningen av Castellums senaste webinarie är Streamrocket mycket stolta över att ha kunnat hjälpa till med att skapa ett så lyckat evenemang. Vi arbetade hårt för att säkerställa en smidig och professionell sändning, samtidigt som vi såg till att alla tekniska aspekter fungerade felfritt på två slutdestinationer.
Att se de positiva kommentarerna och feedbacken från tittarna på LinkedIn gör oss glada och motiverade att fortsätta göra vårt bästa för att ge våra kunder en förstklassig livestreaming-upplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med Castellum och andra kunder för att leverera högkvalitativa och engagerande livesändningar i framtiden.


Kund:
Castellum AB
Uppdrag: Livesändning av rapporten ”Framtidens arbetsliv 2023” samt diskussion med expertpanel om den senaste trenderna
Plattformar: LinkedIn Live Event samt Mediaflow (streamen bäddades in på Castellum.se)
Team från Streamrocket: Producent, Kameraoperatör och PA/Ljudtekniker

 

Expertpanel och moderator

Moderator:
Anna-Karin Nyman, Castellum

Expertpanelen:
Linus Jonkman, Organisationsutvecklare
Peter Hellgren ,Vd och grundare, Consid
Heléne Lidström, Arbetsplatsstrateg, Castellum

 

Rapporten

Rapporten ”Framtidens arbetsliv 2023” är en undersökning som genomförts av Castellum (på uppdrag av Axiom Insight) och som fokuserar på framtida trender och utmaningar inom arbetslivet. Rapporten belyser hur tekniska innovationer och förändrade arbetsmiljöer kommer att påverka sättet vi arbetar på, samt hur man kan förbereda sig på dessa förändringar. Undersökningen baseras på datainsamling från olika branscher och geografiska regioner, och ger insikter om vad som krävs för att framgångsrikt navigera i en snabbt föränderlig arbetsmiljö. Rapporten har genererat stor uppmärksamhet från både akademiker och praktiker som är intresserade av att förstå framtida arbetsmarknadstrender och hur man kan anpassa sig till dem.

 

Följ oss gärna på LinkedIn

Rulla till toppen