Kunder & Uppdrag

Urval av kunder

Vi på Streamrocket har haft äran att samarbeta med ett antal kunder, varumärken och projekt sedan starten 2016. Bland våra samarbetspartners finns företag som ATG, Apollo, Bavaria, Bonnier News Brand Studio, Samsung, Polarn o Pyret, TR Media, Pareto Securities, ELON, Castellum, Täby kommun, Ecogain, Teaterförbundet och Svensk Scenkonst, bland andra. Vi är glada över att kunna säga att flera av dessa kunder fortfarande arbetar med oss på en regelbunden basis, vilket tyder på deras förtroende för oss som leverantör. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, och ser fram emot att fortsätta skapa fina resultat tillsammans.

Showreel

Referenser

"Bonnier News Brand Studio jobbar mot Sveriges och några av världens största annonsköpare. Då är det viktigt att omge sig med partners som erbjuder proffsiga och driftsäkra lösningar. Streamrocket sätter kryss i båda dessa rutor."
Victor Wendel, Team Manager TV
Bonnier News Brand Studio
"Bavaria har samarbetat med Streamrocket under många år och det har hunnit bli många filmproduktioner tillsammans. Kvalitet, leveranssäkerhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet är några av många ord som definierar Streamrocket som partner. Min ambition är att vårt samarbete kommer att fortsätta även lång tid framöver."
Peter Sjöström, Marketing Manager Retail Sweden
Hedin Mobility Group

Några exempel på uppdrag inom liveshopping, filmproduktion och livesändning

Intresserad av samarbete?

Är du intresserad av att göra proffsig, effektiv och prisvärd livesändning, liveshopping eller filmproduktion? Tveka inte att höra av er till oss på Streamrocket AB. Vi hjälper dig från start till mål.

Professionell livesändning i Stockholm
Rulla till toppen