Om Streamrocket AB

Fredrik Sjöström, Streamrocket

 

Vi är en digital byrå som formar affärskommunikationsstrategier, bygger varumärke, utbildar och ökar försäljningen med hjälp av innovativa digitala lösningar, rörlig media och livesändningar.

Grundaren Fredrik Sjöström har över 20 års erfarenhet av den digitala branschen, varav de tio senaste åren med extra fokus på content marketing och rörligt innehåll online.

Fredrik är utbildad Marknadsekonom med över 20 års erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling inom primärt digitala medier. Han började karriären 1996 på Meter Film & Television med tv-projekt som Real World och Jeopardy. Tidigare roller som projektledare, digital chef och affärsutvecklare på bl.a Aftonbladet, Comhem, PostNord, SATS och nu senast ATG innan starten av Streamrocket. 

Streamrocket AB startades 2016 och ägs av Fredrik Sjöström.

Referenser

"Bonnier News Brand Studio jobbar mot Sveriges och några av världens största annonsköpare. Då är det viktigt att omge sig med partners som erbjuder proffsiga och driftsäkra lösningar. Streamrocket sätter kryss i båda dessa rutor."
Victor Wendel
Bonnier News Brand Studio
"Mile Media har ett gott och nära samarbete med Streamrocket när det gäller digital utveckling och videolösningar. Fredrik sitter på en bred kompetens inom de områdena och är alltid lyhörd för våra önskemål."
Petri Johansson
Mile Media / TR Media
"Bavaria har samarbetat med Streamrocket under många år och det har hunnit bli många filmproduktioner tillsammans. Kvalitet, leveranssäkerhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet är några av många ord som definierar Streamrocket som partner. Min ambition är att vårt samarbete kommer att fortsätta även lång tid framöver."
Peter Sjöström
Peter Sjöström, Marketing Manager Retail Sweden – Hedin Mobility Group

Ta nästa steg inom webb och rörlig media

Är du intresserad av att göra proffsig och prisvärd digital produktion eller livesändning? Tveka inte att höra av er till oss på Streamrocket. Vi hjälper dig från start till mål.

Professionell livesändning i Stockholm

Vårt nätverk

I vårt breda och erfarna nätverk har vi tillgång till flertalet stora som små filmproduktionsbolag, vassa webbutvecklare, projektledare, programledare, producenter, redigerare, fotografer, drönarpiloter, grafiker och animatörer.

Loggoplatta och uppdragsbilder
Rulla till toppen