Liveshopping

Prisvärd produktion för liveshopping

Streamrocket erbjuder bekymmersfri, effektiv och professionell produktion för liveshopping till konkurrenskraftiga priser. Dessutom med lång tidigare erfarenhet av e-handel. 

Portabel och kostnadseffektiv liveshopping

Vi har all utrustning som vi tar med oss ut till ert showroom, butik, kontor eller annan önskad plats. Det innebär att kameror, ljus och ljud, streamingteknik samt resurser ingår i vår portabla liveshoppingproduktion.

Det enda ni behöver tänka på är att det finns fast internetuppkoppling på plats och produkter att sälja. Saknar du någon framför kameran så kan vi ordna det också. 

Våra priser är ifrån 16 000 kr* och uppåt beroende på ambitionsnivå, kameror, tidsåtgång och resurser.

*Kostnad för liveshoppingplattformen kan tillkomma. 

Liveshopping – paket 1

Ingår i prisvärd och portabel liveshoppingspaket;

  • Liveshopping upp till 30 min
  • Två timmars riggning och förberedelser
  • Sändning i Full HD, till en liveshoppingplattform
  • En fast kamera
  • Streamingproducent
  • Ljud via två trådlösa myggor
  • Enklare talargrafik/namnskyltar
  • Inspelning av sändning

Pris 16 000 kronor

Kundexempel

Kunder vi producerat liveshoppingen åt är bland annat;  Samsung (flertalet liveshopping event), Polarn o Pyret och Happy Green mfl. 

Önskad liveshopping plattform

Liveshoppingen görs på någon av de önskade plattformarna som tex; Bambuser, Streamify, Firework eller Mavshack. Fråga oss om det är någon annan specifik plattform ni vill livesända på så löser vi det. Fördelen att använda någon av ovan nämnda är att det är relativt enkelt att integrera dessa plattformar på er webbsida och e-handel. 

Exempel på mobilvy liveshopping – Samsung

I de allra flesta fall utgår man från mobilen och sänder liveshoppingen i stående format (vertikal 9:16), som i exemplet nedan från Samsung. Men det är inga problem att göra produktionen i liggande format, dvs 16:9, om ni hellre vill det. 

Exempel på desktopvy liveshopping– Samsung

Desktop view LiveatSamsung - Samsung

Referens

"Bonnier News Brand Studio jobbar mot Sveriges och några av världens största annonsköpare. Då är det viktigt att omge sig med partners som erbjuder proffsiga och driftsäkra lösningar. Streamrocket sätter kryss i båda dessa rutor."
Victor Wendel
Bonnier News Brand Studio

Screen recordning sekvens från Samsung event

Inspelad sekvens från Polarn o Pyret Liveshopping event

Denna liveshopping produktion gjordes i 16:9, dvs liggande format. 

Prisvärd liveshopping

Söker du en trygg och säker partner för dina liveshopping-produktioner? Kontakta oss på Streamrocket så kan vi hjälpa er igång på ett kostnadseffektivt sätt. Förutom många livesändningar i bagaget har vi dessutom också lång erfarenhet från e-handel. En värdefull kombo. Ring oss eller skicka iväg ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här!

Rulla till toppen