Filmproduktion

Företagsfilm

Streamrocket erbjuder filmproduktion till konkurrenskraftiga priser, i och utanför Stockholm (samt i Marbella från hösten 2023).

Kostnadseffektiv företagsfilm

Vi erbjuder en komplett lösning med all den nödvändiga utrustning som krävs för en högkvalitativ företagsfilm, men till ett rimligt pris. Kameror, ljus, ljud och nödvändiga resurser ingår i vår service.

 

Med kamera, ljudutrustning och professionell ljussättning fångar vi era ögonblick under upp till en timmes inspelning. Den valda intervjupersonen eller presentatören förbereds av er, och ni ser till att den finns en plats för inspelningen. 

Genom klippning skapar vi er skräddarsydda video enligt era specifikationer och önskemål. Vi inkluderar enklare grafik som namn, titel och logotyp. Er video spelas in i högkvalitativ 4K-upplösning, och levereras sen i FullHD.

Resultatet blir en stilfullt filmad och elegant sammansatt intervju eller presentation, med en längd på upp till maximalt fyra minuter. Standardleveransen av videon är i Full HD, men andra alternativ är tillgängliga om så önskas. 

Självklart kan vi skräddarsy produktionen efter era behov och budget. Fråga oss vid en eventuell förfrågan. Sen nedan för exempel med ”Medium – standardproduktion samt ”Large – större filmproduktion”. 

Prisexempel – Small

En lite enklare filmproduktion men utan att tumma på kvalitet.

Ingår i vår mest prisvärda produktion;
+ Uppriggning innan inspelning
+ Filminspelning upp till 75 min
+ Inspelning i 4K
+ En fast kamera
+ Filmfotograf
+ Ljudupptagning via trådlös myggmikrofon
+ Ljussättning med 2-punktsljus
+ Enklare grafik i form av namnskyltar och  logo
+ Maxlängd på levererad film är 4 min
+ Filmen levereras i Full HD

Pris 7 900 kr 

Urval av våra kunder

"Bavaria har samarbetat med Streamrocket under många år och det har hunnit bli många filmproduktioner tillsammans. Kvalitet, leveranssäkerhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet är några av många ord som definierar Streamrocket som partner. Min ambition är att vårt samarbete kommer att fortsätta även lång tid framöver."
Peter Sjöström, Marketing Manager Retail Sweden
Hedin Mobility Group

Exempel Small – enklare filmproduktion

Exempel Medium – standardproduktion

Halvdags filminspelning inkl b-foto. Fråga oss för offert och upplägg.

Exempel Large – större filmproduktion

Heldags filminspelning inkl drönarfoto. Fråga oss för offert och upplägg. 

Showreel

Kostnadseffektiv företagsfilm

Vill du veta mer om Streamrocket AB eller vill veta mer om hur ni skulle kunna komma igång med kostnadseffektivt företagsfilm. Ring oss eller skicka iväg ett meddelande. Ps. Vi jobbar också i Marbella-området sedan hösten 2023.

Rulla till toppen