ATG | Kunder och samarbetspartners | StreamRocket
1166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1166,page-child,parent-pageid-904,bridge-core-1.0.4,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

ATG

Projekt vi gjort för ATG

Detta är för ATG en egen utvecklad tv-programidé, enbart för Facebook Live, som togs fram våren 2016 av StreamRocket. ATG var först ut i Sverige att sända via Facebooks API’er med professionell kamerautrustning. Över 40 livesändningar har nu genomförts och är ett mycket omtyckt och lyckat format, där närheten och interaktivitet med tittarna står i fokus. Något som livesändningar på Facebook verkligen är ämnat för.

AB Trav och Galopp  är det enda spelbolaget som har tillstånd att bedriva spel på hästar i Sverige. ATG ägs av trav- och galoppsporten och hos dom finns inga privata vinstintressen. Hela överskottet går tillbaka till hästsporten.

elitloppet-vip-facebook-live-streamrocket

Facebook Live – Elitloppet 2016

Exklusivt framtaget koncept och produktion för Facebook Live – direkt från Elitloppet 2016. ATG var bland de första i Sverige som sände via Facebooks API.

Facebook Live

Facebook Live – Fråga V75 Direkt

Exklusivt framtaget koncept och produktion för Facebook Live – varje lördag klockan 12.30. Över 40 livesändningar har nu genomförts, och pågår fortfarande under våren 2017.

ATG 360 VR

Miniserie med 360° videos

För att lyfta programmet ‘Fråga V75 Direkt‘ på Facebook användes 360° videos. Varje lördag i fem veckor publicerades en ny 360 video med programledaren Per Skoglund där man fick chansen att uppleva hästgården i 360 VR, precis som om man vore på plats.