Nytt uppdrag: Hybrid event för nya kunden Ecogain

Förra veckan gjorde vi ett heldags hybrid-event* för Ecogain. Vi tackar för förtroendet och hälsar nya kunden välkommen.
Vi sände eventet live på Teams medan det fanns cirka 40 personer närvarande på plats i lokalerna, tillsammans med en föreläsare i Storbritannien.

Kund: Ecogain
Plattform: Microsoft Teams
Kategori: Livesändning / Hybrid event
Streamingproducent: Fredrik Sjöström, Streamrocket

*Ett hybrid-event är en typ av event som kombinerar element från både fysiska och digitala events. Det kan till exempel innebära att det finns en fysisk plats där deltagare kan närvara personligen, samtidigt som det även sänds digitalt så att personer som inte kan eller vill delta fysiskt ändå kan delta via en online-plattform (tex. Teams). Hybrid-events kan vara ett bra alternativ för att nå en bredare publik och göra eventet mer tillgängligt för alla, oavsett var man befinner sig geografiskt. De kan också vara en bra lösning när det är svårt att få alla deltagare att samlas på en och samma plats, till exempel på grund av resrestriktioner eller andra omständigheter. Hybrid-events kan innefatta olika typer av aktiviteter, såsom föreläsningar, seminarier, workshops, möten och konferenser. De kan också vara anpassade för olika målgrupper, såsom företag, organisationer, föreningar eller privatpersoner.

Behöver du också sätta upp en hybrid-event, tveka inte att höra av dig till oss med en förfrågan. Ps. vi har väldigt bra priser.

Rulla till toppen