Livesändning Almedalen

Livesändning i Almedalen

Professionell Livesändning i Almedalen för maximal budskapsräckvidd?

Nå ut med ert seminarie, föreläsning eller event i Almedalen med livesändning via webb eller sociala medier på allra bästa sätt och förutsättningar. Vårt helhetsupplägg med före- under- och efter livesändningarna möjliggör dessutom att er budskap får maximal räckvidd.

Uppdrag för Livesändningen Almedalen kan innehålla
  • Idé och konceptarbete inför sändningen
  • Flera fasta och eller rörliga kameror, ljus och ljud
  • Integrerad presentation i sändningen
  • Videografik enligt er grafiska identitet
  • Ta in publikfrågor via videolänk
  • Videoinslag och egen ”reklam” i sändningen
  • Moderering och publicering
  • 360 VR Live
Idé och koncept

För att det inte bara ska handla om att ”ställa upp kameran och filma” så hjälper vi gärna till med idé och koncept för hur hela sändningen ska läggas upp och innehåll för vad som passar budskapet och mottagarna bäst. Vi har lång erfarenhet av video på webb och sociala medier – både strategiskt och operativt.

Kanaler vi sänder till

[icons size=’fa-lg’ custom_size=” icon=’fa-facebook’ type=’circle’ position=” border=’no’ border_color=” icon_color=” background_color=” margin=” icon_animation=’q_icon_animation’ icon_animation_delay=” link=” target=’_self’] Facebook

[icons size=’fa-lg’ custom_size=” icon=’fa-youtube’ type=’circle’ position=” border=’no’ border_color=” icon_color=” background_color=” margin=” icon_animation=’q_icon_animation’ icon_animation_delay=” link=” target=’_self’] YouTube

[icons size=’fa-lg’ custom_size=” icon=’fa-twitter’ type=’circle’ position=” border=’no’ border_color=” icon_color=” background_color=” margin=” icon_animation=’q_icon_animation’ icon_animation_delay=” link=” target=’_self’] Twitter (via Periscope)

Välj en, två eller alla tre. Tillsammans hittar vi den kanal som passar bäst för ert företag och syfte med sändningen. Vill ni ha en ”exklusiv” sändning för tex. bara inloggade kunder, så löser vi det också.

Nyhet inför 2017

Bli först med livesändning i Almedalen i 360 VR. Låt tittarna få ta del av upplevelsen i 360° – precis som om de vore på plats i Visby. Vi har även ett helhetsupplägg med Google Cardboards, som blir en perfekt koppling till 360-videos ni i efterhand vill att deltagarna ska ta del av.

Efterproduktion

Videoproduktion i efterhand av livesänt material, och hjälp att lägga upp på tex. Youtube, Facebook eller er webbplats.

 

Vill du veta mer om hur ni maximalt kan få ut ert budskap med en professionell och engagerande livesändning under Almedalen 2017 – kontakta oss på StreamRocket. Vi har livesändningsteam som är redo att bokas upp för just er i Visby!

Rulla till toppen