Fortsatt samarbete med Castellum

Streamrocket är glada över att ha fortsatt sitt framgångsrika samarbete med Castellum för det andra året i rad, genom att leverera liveproduktionen under förra veckans välbesökta webinar.

Med fokus på att ge en proffsig upplevelse, inkluderade vår leverans två kameror (en fast och en rörlig), ljus, ljud (fyra mikrofoner), grafik, nedräknare och integration av presentationen från PowerPoint samt tittarinteraktivitet genom Mentimeter frågor. Sändningen var tillgänglig på Castellums webbplats, Castellum.se.

 

Det var ett rekord i antalet föranmälda deltagare till webinaret, och intresset ökade ytterligare med en stor mängd live-tittare under sändningen. Vi märkte också en betydande aktivitet under röstningen i Mentimeter-frågorna, vilket visar på ett starkt engagemang från publiken.

Foto: Castellum
Behind the scenes. Foto: Castellum

Kund: Castellum AB
Uppdrag: Livesändning av rapporten ”Framtidens arbetsliv 2024” samt diskussion med expertpanel om de senaste trenderna
Plattformar: Mediaflow (streamen bäddades in på Castellum.se)
Setup: 2 kameror (Canon C70), ljus, ljud, PPT-input samt Mentimeter integration.
Team från Streamrocket: Streamingproducent och Kameraoperatör

 

Med fokus på att leverera högkvalitativa och engagerande livesändningar är vi på Streamrocket stolta över vårt samarbete med Castellum och ser fram emot att fortsätta bidra till deras liknande evenemang i framtiden.

Tack för det fina samarbetet även detta år!

 

––

Streamrocket har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa livesändningar. Om du vill ta ditt nästa webinar till nya höjder, kontakta oss idag för skräddarsydda lösningar som passar dina behov och mål. Med Streamrocket vid din sida kan du se fram emot en professionell och framgångsrik webinarsupplevelse.

Kontakta oss här

Rulla till toppen