Lansering av ny webbplats för uthyrning av semesterbostad

Vi är stolta över att introducera lanseringen av villamorepucisca.se, skapad av oss på Streamrocket, din partner för kostnadseffektiva webblösningar. Villa More Pucisca, en pärla på ön Brač i Kroatien, kan nu välkomna besökare till sin första egna och alldeles nya webbplats, designad och byggd av vårt dedikerade team.

Vår vision var att skapa en webbplats som speglar den unika skönheten och charm som Villa More Pucisca erbjuder. Genom noggrann planering och kreativ design har vi strävat efter att fånga essence av denna exklusiva reträtt. Besökare kommer att upptäcka lättillgänglig information om boendealternativ, faciliteter och den fantastiska omgivningen som Pucisca har att erbjuda.

Den användarvänliga och estetiskt tilltalande webbplatsen syftar till att ge besökare en föraning om den unika upplevelse som väntar dem på Villa More Pucisca. Från information om kapacitet och faciliteter till imponerande bilder som fångar skönheten i den omgivande naturen, strävar vi efter att skapa en virtuell plattform som lockar och inspirerar.

Vår strävan efter att erbjuda en sömlös och engagerande användarupplevelse omfattar även responsiv design för att säkerställa tillgänglighet oavsett enhet. Oavsett om besökare navigerar från sina datorer, surfplattor eller mobiler, kommer de att kunna njuta av en smidig och inspirerande upplevelse på villamorepucisca.se.

Vi på Streamrocket är tacksamma för möjligheten att arbeta med Villa More Pucisca och är övertygade om att den nylanserade webbplatsen kommer att bidra till att locka fler hyresgäster till denna pärla vid Adriatiska havet. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och bidra till framgångsrika digitala upplevelser för våra kunder.

 

Omdöme

”Vi är mycket nöjda med Fredrik Sjöströms (Streamrocket) utformning av vår hemsida för uthyrning av vårt hus utomlands (www.villamorepucisca.se). Den har fått en elegant design och vi har mötts av lyhördhet inför våra önskemål och ett trevligt bemötande.”

 

Fem fördelar att bygga en egen sajt för uthyrning av din semesterbostad

1. Större kontroll: Med en egen uthyrningssajt har du fullständig kontroll över presentationen av din egendom. Du kan anpassa beskrivningar, bilder och priser utan att vara begränsad av plattformens regler.

2. Branding och identitet: En egen sida ger dig möjlighet att bygga din egen varumärkesidentitet. Genom att skapa en distinkt webbplats kan du differentiera din egendom och locka specifika målgrupper.

3. Lägre avgifter: Många stora bokningsplattformar, som Airbnb, Booking, VRBO mfl tar ut höga avgifter för varje bokning. Genom att ha din egen sajt kan du minska beroendet av dessa plattformar och minska dina kostnader.

4. Direktkontakt med gäster: En egen webbplats möjliggör fullständig kontroll över vilka gäster ni får i er bostad. Att gå via någon av de stora plattformarna kan ”vem som helst hyra ert boende”.

5. Ökad flexibilitet: Genom att äga din egen uthyrningssajt har du friheten att ändra och anpassa bokningsvillkoren och policies efter dina behov. Det ger dig också möjlighet att experimentera med olika marknadsföringsstrategier för att attrahera fler gäster.

 

Vilka är Streamrocket?

Vi är en digital byrå med spetskompetens inom rörlig media. Vi formar affärskommunikationsstrategier, bygger varumärke och ökar försäljningen med hjälp av innovativa digitala lösningar, rörlig media, livesändningar och webbutveckling.

Behöver du ytterligare information eller söker du en pålitlig senior digital samarbetspartner? Tveka inte att kontakta mig på fredrik@streamrocket.se

Rulla till toppen