Första svenska Facebook Live sändningen i HD - StreamRocket
2705
post-template-default,single,single-post,postid-2705,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3953

Första svenska Facebook Live sändningen i HD

Igår (14 maj 2016) gjordes den något historiska sändningen på Facebook Live. Det var första gången (enligt Facebook Sverige) som det sändes i Sverige via deras API’er med två HD-kameror, bildmixer och ljud via trådlösa myggor. Klockren HD-kvalitet (720p) på bilden. Ingen skakig mobilkamera här inte.

Dessutom har vi ännu fler kort i rockärmen till nästa lördag. Vi kommer sätta standarden för hur livesändningar på sociala medier kommer utföras framöver. Riktig social-tv.

Se hela sändningen här: facebook.com/ATG

Och ett tack till Per Skoglund, Micke Nybrink och Anders Malmrot som gör sådan proffsig direktsändning, nästintill på ”volley”.