YouTube 360° på PlayStation VR - StreamRocket
1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3953

YouTube 360° på PlayStation VR

Nu kan du enkelt titta på 360° YouTube-videos på ditt PlayStation VR

Playstation meddelade på sin blogg att i den senaste uppdateringen – som släpptes för någon dag sedan – lägger till stöd för YouTubes snabbt växande bibliotek av 360°-videos. Detta gör att PS4- och PS VR-användare kan uppleva YouTubes innehåll i 360°och samtidigt stanna ”kvar” på Playstation-plattformen.

En stor och välkommen uppdatering, både för användarna men även för innehålls-producenterna som nu får ytterligare en målgrupp av VR-headset-användare att nå via YouTube.

 

StreamRocket unboxing Playstation VR

StreamRocket unboxing Playstation VR

 

Välkommen uppdatering

Den senaste uppdateringen öppnar upp tillgängligheten av tusentals Youtube-videos i 360° för alla användare som har PS VR-headset. En stor och välkommen uppdatering, både för användarna men även för innehållsproducenterna som nu får ytterligare en målgrupp av VR-headset-användare att nå via YouTube.