När vill du köra igång med Facebook Live? - StreamRocket
2536
post-template-default,single,single-post,postid-2536,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3953
Stor erfarenhet av Facebook Live

När vill du köra igång med Facebook Live?

Stor erfarenhet av Facebook Live sändningar

StreamRocket har gjort +50 st Facebook Live-sändningar för ATG, varje lördag sedan ett år tillbaka, i ett unikt framtaget social-tv-koncept ’Fråga V75 Direkt’. I programmet möter man programledaren Per Skoglund (TV4, Kanal75) och olika travtips-experter vid sidan.

Det är tittarna som bestämmer innehållet i Facebook Live-sändningarna
I programmen används 1-2 kameror, grafik, videoinslag, intervjuer, omröstningar, tävlingar och bygger i grunden helt och hållet på interaktivitet med tittarna som bestämmer innehållet i sändningarna.

StreamRocket jobbar, förutom med själva produktionen av livesändningen, kontinuerligt med konceptutveckling och optimering av programmet tillsammans med ATG. Under andra kvartalet 2017 gjordes en stor genomgång, analysarbete och optimering av programmet – vilket ledde till markant ökning av antalet videovisningar därefter.

När vill du köra igång med Facebook Live?
Vi är experter på livesändningar i allmänhet och Facebook Live i synnerhet.

 

 Kontakta oss så kan vi berätta hur ni kan komma igång. Vi hjälper er både med koncept och livesändningen.