Lanseringsfilm sociala medier

Lanseringsfilm nya BMW X4 för Bavaria Bil

Sommar och semester tänker ni. Köra på och producera lanseringsfilm för fullt tänker vi. När BMW lanserar en ny bilmodell så behöver Bavaria Bil helt enkelt producera nya filmer inför säljstarten, oavsett om det är högsommar eller inte. StreamRocket är alltid flexibla och uppe på tårna för våra kunder.

Från inspelning till publicering

Från filminspelning i tisdags, till idag fredag så är två filmer producerade och levererade. För om man ska jobba med video för sociala medier så måste man vara snabbfotad i dagsläget.

Idag publicerades alltså de två filmerna på deras YouTube-kanal respektive Facebook-sida. YouTube-filmen bäddas in på deras nya fina sajt som lanserades för några månader sedan. Där kan våra övrigt producerade lanserings- och instruktionsfilmer också hittas. Så här ser det i alla fall ut på sidan för lanseringen av BMW X4.

 

[vc_video link=’https://youtu.be/e3Z4YIJHhtI’]

 

Tack för bra samarbete, alltid lika kul och smidigt att jobba ihop. Särskilt tack till Henrik på Bavaria Bil för snabb och tydlig feedback, vilket gör att vi kan hålla ett högt tempo under hela produktionen. Samt också för grym insats i klippet för ”Gesture Control”. Du har talang. 😉

 

Om nya BMW X4

Med sina dynamiska längsgående linjer ser BMW X4 ut som en coupé blandat med en X-modell. Resultatet blir en kraftfull design som andas sport och framfart.

 

 

 

Vill du veta mer om StreamRocket AB och om hur vi skulle kunna hjälpa er produktion av social video? Chatta med oss, ring oss eller skicka ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här! Varmt välkommen att höra av er.

Rulla till toppen