Professionell livesändning i Stockholm

Behind the scenes Facebook Live

Behind the Scenes från Facebook Live uppdrag för ATG. Ett ”social-tv” program som är exklusivt framtaget för Facebook och livesänds direkt ifrån studion i Värtahamnen, varje lördag. Över fyrtio sändningar har StreamRocket gjort för ATG sedan maj förra året och är mycket uppskattat av tittarna. Livesändningen nyttjar verkligen Facebooks möjligheter att låta tittarna bli ett med innehållet, så att det blir interaktivt tv-format. Precis så som Facebook Live är tänkt. Just det argumentet är en av de starkaste varför du ska livesända via Facebook. Att du dessutom får en grymt bra räckvidd och spridning är ett annat.

”Livesändningen nyttjar verkligen Facebooks möjligheter att låta tittarna bli ett med innehållet, så att det blir ett interaktivt tv-format. Precis så som Facebook Live är tänkt.”

 

 

Förutom själva produktionen av programmet/sändningen så har Streamrocket tagit fram programidén, samt kontinuerligt arbetat med optimering och uppföljning. Det är väldigt viktigt för oss att inte  åka ut på uppdrag och ”bara” sätta upp kameror och filma/sända, utan att faktiskt arbeta konceptuellt för att programmen ska bli framgångsrika – före-, under och efter.

Fråga V75 Direkt – ATG – Facebook live

Om du funderar på att börja testa Facebook Live, tveka inte att kontakta oss, så kan vi hjälpa er igång. Vi har stor erfarenhet från kunder som ATG, Bavaria, Teaterförbundet, TVF och reDEW mfl. Både utifrån ett strategiskt / konceptuellt perspektiv men även operativt i produktionen.

Rulla till toppen