videomarknadsföring

Video marknadsföring inom B2B

Videomarknadsföring för B2B är väldigt effektivt.

Inte övertygad om att videomarknadsföring är något för dig som jobbar med B2B? Då bör du fortsätta läsa direkt. Om du redan är minsta intresserad av detta, får du bara ytterligare argument om varför du bör göra det.

[pie_chart percent=’75’ percentage_color=” active_color=” noactive_color=” line_width=” title=” title_color=” title_tag=” text=” text_color=”] [blockquote text=”75% av beslutsfattande företagsledare tittar på arbetsrelaterade videos minst en gång i veckan” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=””]

Varför din B2B affär måste använda videomarknadsföring

Här listar vi fem viktiga fakta om varför du bör arbeta med videomarknadsföringen inom B2B.

  • Lägga till videoinnehåll på din webbplats landningssidor ökar konverteringen med 80%.
  • Video i ett e-postmeddelande leder till 200-300% ökning av klickfrekvensen.
  • 75% av beslutsfattande företagsledare tittar på arbetsrelaterade videos minst en gång i veckan.
  • Kontakten på företaget som du försöker nå är 50% mer benägen att vilja ha mer information efter att ha sett en video om dina produkter eller tjänster.
  • 65% kommer att gå till din webbplats (om videon är publicerad externt) och 39% kommer att söka kontakt efter att ha tittat på videoinnehåll från dig.

 

Källa: Hubspot

 

Forfarande inte övertygad? Kontakta oss på StreamRocket så bjuder vi på en kaffe och berättar mer. Den mest välinvesterade fikarasten för dig som jobbar med marknadsföring inom B2B – någonsin.

 

 

 

Rulla till toppen