Klippa Facebook Live sändning i efterhand

Nu kan du klippa din Facebook Live-sändning i efterhand

Under avdelningen mycket efterlängtade nyheter. Nu kan du ÄNTLIGEN klippa (alla fall början och slutet) i din Facebook Live-sändning i efterhand. Detta meddelade Facebook nu i måndags under en session vid International Broadcasting Convention (IBC).

 

Klippa Facebook Live video i efterhand

 

Inte en dag för tidigt, då det är en självklar funktion både vi, våra kunder och många fler har saknat på plattformen länge. Men nu äntligen har Facebook lyssnat på användarna och lagt till funktionen för att kunna klippa din live-video i efterhand.

 

Skulle det vara så att man ångrar redigeringen går det att backa tillbaka till tidigare version. 

 

 

[icons size=’fa-5x’ custom_size=” icon=’fa-facebook-official’ type=’normal’ position=’center’ border=’no’ border_color=” icon_color=’#3b5994′ background_color=” margin=” icon_animation=’q_icon_animation’ icon_animation_delay=” link=” target=’_self’]

 

 

Fler nyheter på Facebook Live

Facebook meddelade också att man nu kan använda en sk. ”repetition-funktion” för att bara sända live till sidans administratörer och redaktörer för att testa allt innan du går publikt. Så nu kan ni skrota era ”hemliga” Facebook-sidor för att testa sändningen innan ”go live”.

 

Ytterligare en positiv nyhet är att man också kommer kunna sända live på flera plattformar samtidigt, som tex. Facebook och YouTube. Något som inte har varit möjligt tidigare, utan en hel del ”work arounds”. Detta är dock en funktion som enbart släpps via deras Live API och stöds på samarbetande streamingplattformar inom kort. StreamRocket använder givetvis en sådan professionell plattform, så det är något vi självklart erbjuder alla våra kunder.

 

 

 

Vill ni komma igång med livesändningar? Anlita ett företag som kan Facebook Live – utan och innan. Strategiskt som operativt. StreamRocket hjälper er från idé till färdig livesändning. Vi har gjort hundratals sändningar. Vill du veta mer om StreamRocket AB och om hur vi skulle kunna hjälpa er igång med Facebook Live? Var inte blyg, kontakta då Fredrik Sjöström här.

 

 

 

Rulla till toppen