Livestreaming plattformar

Livestreaming på flera sociala medie-plattformar

Vi får en del frågor om vi bara gör livestreaming på Facebook Live, och svaret är nej. Visst vi har gjort allra flest sändningar på Facebook, men vi gör livestreaming på fler sociala medie-plattformar beroende på kundens önskemål och målet med streamingen.

De vanligaste sociala plattformarna att sända på idag är Facebook, YouTube och Periscope / Twitter. Vårt koncept erbjuder sändning på fler plattformar samtidigt om man nu skulle vilja det. Oftast väljer man en till max två plattformar att sända på. Bara på Facebook har du potentialen att nå över sex miljoner svenskar. StreamRocket har gjort över 150 livesändningar på Facebook.

[blockquote text=”StreamRocket är ledande inom live video och gör streaming enklare och mer tillgängligt för varumärken och företag för att nå ut till sina kunder och leads på sociala plattformar.” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#000000″]
– Fredrik Sjöström, grundare av StreamRocket AB

 

Nyhet

Numera går det även att sända live på LinkedIn! Bra för er som nå ut för B2B eller inom tex. Employer branding. 

 

Vi erbjuder livesändning på följande plattformar

  • Facebook Live
  • YouTube Live
  • Periscope (Twitter)
  • Instagram Stories Live
  • LinkedIn Live
  • Vimeo Live

 

Har du funderingar på att komma igång med livesändning på någon av dessa plattformar, tveka inte att höra av er till oss på StreamRocket. Kontakta oss här.

 

Rulla till toppen