Upp till fyra timmars sändningstid i Facebook Live

Facebook kommer hela tiden med nya funktioner och uppdateringar för Facebook Live. Senaste nyheten är att man nu kan live-sända upp till fyra timmar i sträck, mot tidigare 90 minuter. Detta är väl förmodligen ett sätt att tillmötesgå mediahusens önskemål för att kunna sända längre vid olika större händelser.

Ytterligare en nyhet som lanseras är att man som användare, tillfälligt, kommer att kunna och kommentarer under direktsändningen. Tanken är att vissa helt enkelt kanske föredrar att  titta på vad som händer utan ”distraktioner” av kommentarer och likes.

Image credit: Facebook
Image credit: Facebook

Dessa är bara några av de senaste uppdateringarna som Facebook har gjort under den senaste tiden. Mer nyheter kommer med all sannolikhet. Och om Facebooks CEO Mark Zuckerberg vision om att ”inom fem år kommer det mesta vara rörligt innehåll på Facebook”, så lär de inte ligga på latsidan framöver.

 

Om du och ditt företag eller event funderar på att sända via Facebook Live. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa er att komma igång med en professionell sändning.

[button size=’medium’ style=’black’ text=’Kontakta oss’ icon=” icon_color=” link=’/kontakta-oss’ target=’_self’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

Rulla till toppen