ATG Facebook Live sändning

Facebook Live sändningar för ATG

Med start imorgon lördag sätter Facebook Live sändningarna igång igen för ATG.

Det är med stor glädje vi på StreamRocket startar igång hösten med nya avsnitt av ”Fråga V75 Direkt” på ATG’s Facebooksida. Under åtta lördagar framåt kommer man kunna ställa frågor till programledaren Per Skoglund och experterna Micke Nybrink eller Anders Malmrot. I det första avsnittet imorgon lördag är det Skoglund och Malmrot som står för svar och sina bästa tips inför helgens V75. Kom ihåg, inga frågor är för dumma, så passa på att gå in imorgon på Facebook och ställ dina kluriga frågor och funderingar du har. Programmet startar ca klockan 12.30 och pågår mellan 15-20 minuter.

Detta är för ATG en egen tv-programidé, enbart för Facebook, som togs fram i våras av mig Fredrik Sjöström – dåvarande digital kommunikationschef på ATG. Programmet går ut på att tittarna ska kunna ställa frågor direkt till programledaren och experter inför lördagens V75 omgång.

Syftet är att nå de som normalt inte sitter bänkade och tittar på trav-sändningarna på TV12 eller TV4 senare under dagen. De ska nu på ett enklare sätt kunna få hjälp med att komma igång och prova spel på trav.

Rulla till toppen