Google släpper VR Headsetet Daydream | StreamRocket
1057
post-template-default,single,single-post,postid-1057,single-format-video,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3953

Google släpper sitt VR headset Daydream

Igår tisdag presenterade Google sitt VR headset Daydream View.

Till skillnad mot konkurrenternas headsets så är yttermaterialet i tyg. Daydream View lanseras i tre olika färger – grå, vit och röd. Lanseringen sker nu i november med en prislapp på 79 dollar. Medföljer gör även en fjärrkontroll som du använder för att navigera och kontrollera innehållet.

Och innehållet. Ja, det är förvisso bara i sin linda ännu – men 360 VR-content i form av foto, film, spel och andra upplevelser kommer fyllas på i snabb takt.

Första telefonerna som stöder Daydream? Jo, ingen slump att de också presenterades igår. Pixel och Pixel XL är Googles nya sk. ”iPhone-dödare”.

Det blir spännande nu när Google tar ett rejält kliv vidare in i VR. Nästa steg är att skapa bra innehåll. Vad skulle du vilja uppleva i 360 VR?