Det lönar sig att titta på Fråga V75 Direkt

Det lönar sig att titta på Facebook Live-programmet Fråga V75 Direkt. Förra lördagen (26 januari) tipsade Per Skoglund om en riktig superskräll inför lördagens V75.

Klicka på bilden för att se klippet med Per Skoglund och Eskil Hellberg.

Per är inte bara en uppskattad programledare, han är också en riktigt vass travtippare. Vid flertalet gånger har han under våra livesändningar tipsat ATGs Facebook-följare om riktigt fina skrällar. Detta uppskattas såklart enormt av tittarna.

Fråga V75 Direkt är ett mycket uppskattat social tv-format både av programledarna och tittarna. Ett program där dialogen med tittaren (V75-tipparen eller travintresserade i allmänhet) står i fokus.
Ett program för alla som spelar V75, alltifrån den som ”vet att hästen har fyra ben” till den ”som har koll på allt inom travsporten”. På ett snyggt och trevligt sätt hanterar Per o company att upprätthålla intresset både för novisen till ”travnörden”.

Så att som tittare följa detta social tv-program som går varje lördag klockan 12.30 på ATGs Facebook-sida lönar sig, om man är det minsta lilla intresserad av trav. Helt klart.

Vi har sagt det förr, och säger det gärna igen, det är ett stort privilegie att jobba med dessa programledare och experter.

StreamRocket har producerat programmet Fråga V75 Direkt sedan 2016. Har du ett social-tv format eller idé på ett sådant, som ni vill sända på era sociala kanaler? Eller kanske rentav vill ha hjälp att skapa den där idén? Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er igång.

Rulla till toppen