VaaS – Video as a Service

Filmproduktion till fast månadspris

Välkommen till vår Video as a Service-tjänst! Hos oss erbjuder vi professionell filmproduktion till en fast månadskostnad. För endast 11 900 kr får du upp till fyra högkvalitativa filmer varje månad. Ta din rörliga kommunikation till nästa nivå med vårt prisvärda och mångsidiga erbjudande!

Komplett lösning

Vi erbjuder en komplett lösning med all den nödvändiga utrustning som krävs för en högkvalitativ film, men till ett rimligt pris. Kameror, ljus, ljud samt klippning ingår i vår ”Video as a Service”. 

På Instagram och Facebook är rörligt innehåll en nyckel till högre engagemang

Oavsett om det är ögonblickliga Instagram-berättelser, engagerande Facebook-annonser eller kortare Youtube-klipp för er webbplats, så passar dessa produktioner perfekt. Allt för att kunna upprätthålla en kontinuerlig rörlig kommunikation till fasta och rimliga priser. 

Månadskostnad

Ingår i vår mest prisvärda månadsproduktion;

– En filminspelning per månad
– Upp till 4 videoklipp per månad (25 sekunder vardera)
– Filmernas levereras i Full HD

Pris 11 900 kr /månad

Självklart kan vi också göra skräddarsydda produktioner utefter andra behov. 

 

Exempel på produktioner

Referenser

"Bavaria har samarbetat med Streamrocket under många år och det har hunnit bli många filmproduktioner tillsammans. Kvalitet, leveranssäkerhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet är några av många ord som definierar Streamrocket som partner. Min ambition är att vårt samarbete kommer att fortsätta även lång tid framöver."
Peter Sjöström, Marketing Manager Retail Sweden
Hedin Mobility Group

Showreel

Urval av våra kunder

Filmproduktion till fast pris

Vill du veta mer om Streamrocket AB eller vill veta mer om hur ni skulle kunna komma igång med filmproduktion till fasta priser. Ring oss eller skicka iväg ett meddelande.

Rulla till toppen