ATG

 

Projekt vi gjort för ATG

Detta är för ATG en egen utvecklad tv-programidé, enbart för Facebook Live, som togs fram våren 2016 av StreamRocket. ATG var först ut i Sverige att sända via Facebooks API’er med professionell kamerautrustning. Över 40 livesändningar har nu genomförts och är ett mycket omtyckt och lyckat format, där närheten och interaktivitet med tittarna står i fokus. Något som livesändningar på Facebook verkligen är ämnat för.

 

AB Trav och Galopp  är det enda spelbolaget som har tillstånd att bedriva spel på hästar i Sverige. ATG ägs av trav- och galoppsporten och hos dom finns inga privata vinstintressen. Hela överskottet går tillbaka till hästsporten.

 

Facebook Live – Elitloppet 2016

Exklusivt framtaget koncept och produktion för Facebook Live – direkt från Elitloppet 2016. ATG var bland de första i Sverige som sände via Facebooks API.

Facebook Live – Fråga V75 Direkt

Exklusivt framtaget koncept och produktion för Facebook Live – varje lördag klockan 12.30. Över 100 livesändningar har nu genomförts, och pågår fortfarande under våren 2017.

Miniserie med 360° videos

För att lyfta programmet ‘Fråga V75 Direkt‘ på Facebook användes 360° videos. Varje lördag i fem veckor publicerades en ny 360 video med programledaren Per Skoglund där man fick chansen att uppleva hästgården i 360 VR, precis som om man vore på plats.

Rulla till toppen