Professionell och kostnadseffektiv livesändning | StreamRocket
3575
page-template-default,page,page-id-3575,page-child,parent-pageid-287,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Livesändning event

Professionell och kostnadseffektiv livesändning

 

 

 

Vi erbjuder professionell livesändning till konkurrenskraftiga priser. StreamRocket har erfarenhet av att arbeta med välkända företag och varumärken, och vet vad som fungerar och inte.  Vi hjälper er, från idé och koncept till färdig livesändning. Det ska vara bekymmersfritt att jobba med oss.

 

 

Vi är experter på professionella och kostnadseffektiva livesändningar som engagerar.

 

Livestreaming passar till bland annat

  • Event ✔️
  • Seminarier och föreläsningar ✔️
  • Kampanjer och lanseringar ✔️
  • Produkt- eller tjänstepresentationer ✔️
  • Egna social-tv-program ✔️
  • Intervjuer ✔️
  • Kriskommunikation ✔️
  • Sportevents ✔️
  • Q&A’s ✔️

 

Video vs. livesändning

En tidigare gjord undersökning från Facebook visade att man tittar 3x längre på en livesändning än en vanlig video i nyhetsflödet. Samt att kommentarerna ökar markant (10 ggr) för livesändning vs video.

 

Livesändning på flera plattformar

Livesändningar görs på de flesta plattformar som tex; Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram och Vimeo mfl. Fråga oss om det är någon specifik plattform ni vill sända på så löser vi det.

 

       

 

Räckvidd och interaktion

En livesändning på tex. Facebook ger hög räckvidd och engagemang. Siffrorna för interaktion under och efter sändning visar att det är bättre än något annat format på sociala medier just nu. 

 

Nyligen gjord undersökning av Socialbakers

 

 

Nyhet! LinkedIn Live

Vi erbjuder också livesändningar på LinkedIn.

 

Programformat

Vi tar även fram interaktiva och smarta social-tv-format åt varumärken och företag. Läs mer här om vårt samarbete med ATG.

 

Kundexempel

Kunder vi gjort livestreaming åt; ATG, Bavaria, Teaterförbundet, TVF, Svensk Scenkonst, CuramandoreDEW och Apollo mfl. Vi har gjort över 200 livesändningar sedan starten 2016.

 

Livestreaming made easy

Att göra en livesändning ska vara enkelt. Allt du behöver är ström, internet och StreamRocket AB.

Kontakta oss

Vi är experter på att erbjuda våra kunder professionella och kostnadseffektiva livesändningar som engagerar.

Vill du veta mer om StreamRocket eller för att höra mer om hur ni skulle kunna komma igång med livesändningar? Ring oss eller skicka ett mail – du hittar kontaktuppgifterna här!